Postals de tardor (12)

Roda de Memòria al Tastet d’ahir amb la nostra veïna Glòria Asensio: “Un tomb per la Ronda de la Torrassa”. Els Tastets són intercanvi de coeneixements entre iguals, i enguany inaugurem l’eix temàtic Rodes de Memòria dins de la seva programació al Punt Òmnia Jis-Arrels.

A partir del mes de gener, farem en viu i a peu de carrer un recorregut per aquest carrer emblemàtic del barri amb la informació i memòria aportada per la Glòria durant aquesta sessió: l’abans i l’ara del carrer i els seus comerços. També incorporarem les fotos d’aquesta sessió dins l’Àlbum Fotogràfic col.lectiu de Memòria de Barri farcit entre totes i publicat a Internet sota llicència lliure per estar a l’abast de tothom.

Memòria oral compartida i celebrada entre veïnes. En aquest cas hem gaudit amb la Isabel Jorrín, el Joan Plà, la Conxita Algarra, el Rafael Algarra, l’Agustina, la Consol, la Maria Cerón, la Emilia Marco, el Josep Pereira, la Esther Pereira, la Glòria Asensio, la Montserrat martinez i el Joan Joncadella. Una menció especial d’agraïment als companys de l’Associació Terrarios Albos per estar presents. Pròximament, podrem visionar la sessió enregistrada al canal de vídeo de Memòria de Barri.

Un plaer: ens ho hem passat pipa. Gràcies!)))

Salut, memòria i barris!)

terrarios albos-espai de cultura CT

Advertisement