Postals d’hivern (12)

…Avui enterrem la sardina: ens acomiadem del Carnestoltes fins el proper any i a partir d’ara s’obre pas la Quaresma (en el nostre cas, llarga Quaresma electoral,). Compartim un parell de vídeos publicats al canal de Memòria de Barri, on les nostres veïnes dels espais Enxarxades i Memòria ens expliquen com enterraven la sardina fent un viatge en el temps i recordant la seva infància (records de jocs). L’enterrament de la sardina és tot un patrimoni popular digne de ser rememorat i gaudit per totes les generacions: llarga vida!,)

Salut, memòria i barris!)

RECordant el Carnestoltes: Roda de Memòria Carnestoltes (febrer 2023)

…Aquí, escalfant motors pel Carnestoltes:) Roda de Memòria de Barri. Febrer del 2023. Avui amb l’Encarna, la Conxita, la Consuelo, l’Agustina i el Rafael. Teixim, desteixim i farcim de records el nostre mur col.lectiu ‘RECords del Carnestoltes’. Fotografies de canalla disfressada a terrats i patis, i alguna, del Pimpinela. Salut, memòria i barris)! …Només rendirem pleitesia al rei dels poca-soltes!)) MUR del CARNESTOLTES: https://padlet.com/puntomniajisarrels…

RECordant l’enterrament de la sardina (2023): La Font dels Ocellets.

Amb la Montserrat Fresneda i la Regina Granel. Recordant que des de la Torrassa anaven a la Font dels Ocellets. Tota una festa per la canalla que anava a enterrar la sardina o l’espina!) amb la família i les veïnes. Un dia de jocs i diversió en comunitat i ple de teatre:)))

Advertisement