HORARI NOU

Benvingudes de nou, al Punt Òmnia Jis-Arrels)

Reprenem l’activitat i encetem nou ‘curs escolar’. Les portes estan obertes: apropeu-vos i pugeu a la tercera planta,) Animeu-vos a compartir part del viatge: la part que més us interessi i agradi.

Espais formatius, espais de suport, espais d’acompanyament, espais d’investigació, espais divulgatius i…fins i tot, un parell d’exposicions en permanent construcció (Memòria de Barri i Patrimoni de la Torrassa en 3D).

Diferents nivells, diferents necessitats: espais d’iniciació al món TIC, fins a l’espai Multimèdia i Món Màker, per experimentar amb les edicions multimèdia i en 3D.

Projectes de llarg recorregut com Memòria de Barri, Els Nostres Barris, Teixint i Multiplicant Xarxes, Amb Veu i Nom de Dona… Programació de Tastets: Intercanvi de coneixements entre iguals.

Espais de suport amb els tràmits de la Jungla de l’Administració Electrònica; espais de suport EsTIC x Feina, posant a l’avast eines TIC per a la recerca de feina; espais compartits per treballar juntes.

Espais amables, al nostre ritme. Recordant que això de les tecnologies estava i ha d’estar al nostre servei i no al revés; per fer-nos la vida més còmoda i no dificultar-nos-la. A escala humana: reivindicant la presencialitat i celebrant les persones.

Com sempre, un horari que fem entre totes i al servei del barri. Fes-te’l teu!

.