Us deixem amb la crònica realitzada pel Pascal de l’Òmnia Sant Roc, amb motiu de la segona sortida intercooperativa entre Punts Òmnia ‘del Llobregat al Besòs’. La primera d’aquestes sortides entre Punts Òmnia del barri de la Torrassa i el Punt Òmnia de Sant Roc a Badalona, va ser conduïda per veïnes torrassenques, que van preparar-se la ruta i van donar a conèixer indrets del barri i actuals lluites veïnals en defensa del seu patrimoni, amb una menció especial a Defensem el Castell de Bellvís.

La present crònica recull la segona sortida per conèixer Badalona de la mà de les seves veïnes. Va ser una gran sortida i ens ho vam passar genial, així que aprofitar per agraïr a les companyes badalonines la seva simpatia. Ara sí, la crònica de la sortida:

“Els Punts Òmnia Casal Cívic Sant Roc, Fundació AkwabaJIS Arrels tornem a organitzar l’activitat d’intercooperació i comunitària “Passejades fotogràfiques” encreuades a Badalona: vam passejar pel centre històric de Dalt de la Vila i alguns indrets de la ruta modernista de Badalona.

Els participants del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc van explicar les característiques d’edificis i llocs emblemàtics, especialment les obres de l’arquitecte Joan Amigó i Barriga. Hem posat en pràctica les tècniques de fotografia amb el Pascal. Hem passat una estona molt agradable amb converses i interaccions entre totes. El pròxim mes de juny, estem planificant la quarta edició d’aquestes passejades que fan créixer el programa de la Xarxa Òmnia en el seu vessant més comunitari i participatiu”.

.

Aquí el Flickr amb la galeria fotogràfica de la sortida a Badalona.

IMG_20220427_111637

Salut i barris!!)