Sèrie Postals de Tador al Punt Òmnia 2020 #postalspostconfinament

RECeptari ‘Records de cullera’ en marxa! Serà el primer cop que realitzem tot el procés, és a dir, que el cuinem completament en línia. Des de fa uns anys que vam obrir la col.lecció de receptaris de records al Punt, presentant una guarnició en format de vídeo-receptes .

Com sempre, recopilarem receptes en aquesta ocasió de cullera, com a fil conductor per realitzar un viatge en el temps i recordar la nostra infància, les nostres cuines humils i aprofitant per fer-li un homenatge a les dones que ens van transmetre i ensenyar a cuinar aquells plats que continuem fent avui dia.

En aquest cas, serà un receptari per escalfar pantalles durant l’hivern)

Triarem cadascuna un plat de cullera, compartirem i ens intercanviarem receptes via mails i whassaps en format escrit o veu, per passar a gravar-nos en vídeo amb els mòbils en plà Youtubers de les nostres llars i publicar-ho. El pas final és que aprenguem cadascuna a editar les nostres gravacions, veus i fotografies amb alguna App senzilla i funcional. Per suposat que quedarem un dia per visionar conjuntament i inaugurar el RECeptari: per gaudir i a celebrar l’estrena)!

Us deixem el link amb una mostra de receptaris anteriors, per anar fent boca. I les Playlists al canal de vídeo.

#postalspostconfinament #postalspreconfinament

.