Benvingudes al Punt Òmnia Jis-Arrels!)

Encetem aquest setembre amb un retorn de les activitats formatives presencials, que començaran el proper 21 de setembre amb grups reduïts de 5 persones (capacitat màxima de la sala amb els criteris de seguretat aprovats) i farem dos torns de la mateixa activitat en el cas que el gruix d’alumnes superi aquesta xifra.

Els espais formatius es distribuiran al llarg de la setmana i podreu consultar-los amb més detall a l’horari del Punt. Des de Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc-Aprèn RECordant dels dilluns; passant pels tallers d’introducció i aprofundiment d’OfimàTICa; fins als espais TIC entre Dones i Connectades dels dimecres; passant per l’espai Multimèdia-Edició de vídeo i d’imatge; passant pels espais Mòbils i més Blocaires de dijous.

Paral.lelament, el Punt oferirà atenció individualitzada que gestionarà a través de les cites prèvies. Tres són els tipus d’espai previstos que comptaran amb aquest tipus d’atenció: l’Espai EsTIC x Feina, que oferirà acompanyament en el procés de recerca de feina; l’Espai Suport TIC Tràmits, que oferirà acompanyament en la gestió digital dels teus tràmits electrònics i l’Espai de Reforç comunitari, que equival al que abans de la Covid 19 eren les Aules o Espais Lliures al Punt Òmnia, però amb les actuals circumstàncies aquests espais màgics de calaix de sastre hauran de reservar-se amb cita prèvia fins que el panorama canviï.

Pel que fa a la presencialitat ja anirem anunciant les activitats que realitzem a l’exterior, aprofitant,explorant i reivindicant els nostres espais públics, el nostre espai públic, sense excedir les 10 persones.

El Punt preveurà espais formatius en línia que ja anunciarem en un futur, però de moment, juguem al tot presencial. El que sí que farem és utilitzar un model híbrid i combinar presencialment certs contactes en línia amb les persones que així ho desitgin i que no puguin desplaçar-se al Punt. De la mateixa manera, continuarem farcint entre totes els espais posats en marxa durant el confinament, com el nou canal de vídeo, amb part de les vostres videocreacions més gastronòmiques)

La prioritat temàtica a tots aquests espais és la pràctica de la Videoconferència i la gestió dels tràmits més relacionats amb LaMevaSalut, de cara a prevenir unes futures -i no desitjades- situacions de nou confinament. I la prioritat humana, com no pot ser d’una altra manera, és la de retrobar-nos i veure’ns les cares presencialment de nou, per celebrar-nos i explicar-nos els nostres confinaments i el que ens vingui de gust.

Així que: salut i barris!