Benvingudes al Punt Òmnia JIS-ARRELS!

Aquest setembre tornarem a obrir portes de nou al Punt Òmnia JIS-ARRELS i desitgem mantenir un servei de forma el més presencial possible. Al llarg d’aquesta setmana ens anirem posant en contacte amb totes vosaltres i us convidem des de ja!, a que us apropeu (haureu de tocar al timbre i baixarem a obrir-vos). Us informarem de la nova programació i horaris (que publicarem la pròxima setmana) i de les condicions obligades de seguretat que tenim per obrir al públic. Per aquest trimestre l’aforament serà més limitat però tenim unes ganes immenses de retrobar-nos: circumstàncies manen i ho farem amb mascaretes, gels hidroalcohòlics, distàncies de seguretat i mampares. Entre ús i ús -tant individual com grupal-, la sala es netejarà i s’airejarà. Tot per contribuir a fer dels nostres espais, el més segurs possible que estigui en les nostres mans.

Us anticipem que tindrem tres modalitats d’atenció: presencial, en línia i servei de cita prèvia, vinculat a l’espai de Suport TIC Tràmits, per tal d’acompanyar-vos en l’insondable procés de les gestions en línia associades a l’administració electrònica i els seus affaires. A la imatge de sota us detallem com demanar cita prèvia al Punt des d’ara mateix: o bé a través de la web; o per correu electrònic o mitjançant una trucada de veu o wassap al 618 73 80 10.

Ànims i esperem retrobar-nos aviat!

Salut i barris)

…Recordeu, Ronda de la Torrassa, 105 planta 3… Truqueu al timbre si us trobeu la porta tancada durant la propera setmana, són exigències del Districte.