El dia 21 de juny hem celebrat la Jornada de Fi de Curs amb el Grup TIC entre Dones d’amfitriones, amb un programa molt especial:

A les 11h, presentació del bloc i Mapa Amb Veu i Nom de Dona

i a les 12,30h, Vermut de Fi de curs al Punt Òmnia.

La presentació s’ha realitzat a la sala gran de l’entitat per poder visionar conjuntament els reportatges publicats a Internet a través del projector i en pantalla gran. L’itinerari s’ha seguit sobre el treball previ realitzat al mapa i molt pròximament anunciarem la seva ampliació, realitzant per quarta vegada consecutiva una nova edició del projecte Amb Veu i Nom de Dona, que creix any rere any acumulant el treball recopilat des de les primeres edicions.

Es va repartir entre les assistents una petita guia de navegació amb una explicació del projecte i una recopilació d’enllaços. Molt pròximament, també, i abans de que tanqui l’any es realitzarà una presentació pública el Mapa Amb Veu i Nom de Dona a l’Hospitalet oberta a tot el barri. http://ambveuinomdedona.blogspot.com.es

Finalment, aprofitant el projector vam fer un petit viatge a través del Bloc Postals de l’Hospitalet a les fotografies presentades per la gent participant del nostre barri i Punt. http://lhpostals.blogspot.com.es

El vermut es va realitzar al Punt Òmnia, que com es pot veure a les sales ja és sabut que es tracta d’una sala polivalent que es pot reconvertir en petit menjador:))

Molt bona revetlla i foc nou!)

Anuncis