3

El divendres 21 d’abril va tenir lloc el tradicional Vermut de Sant Jordi al Punt Òmnia Jis-Arrels. En aquesta ocasió, la rotllana de lectures en veu alta va comptar amb la presentació d’un treball molt gustòs realitzat durant tot el curs: el “Receptari i Records d’Escudella i de Quaresma”, un recull d’una treintena de receptes i records de les veïnes i veïns prtagonistes, que us convidem a llegir aquí.

També es va compartir poesia, reflexions i un emotiu recordatori i homenatge a la fantàstica poeta Glòria Fuertes, de la que es cumpleix enguany el centenari del seu naixement.

Ja és un clàssic, durant aquesta diada al Punt Òmnia, el disseny del cartell per la gran artista Francina Aymerich, que aviat publicarà una retrospectiva exposant tots els cartells que amb el motiu de Sant Jordi porta acumulats des del 2005. Aprofitem per donar-li les gràcies per la seva creativitat i visió tant especial. Ja us avisarem des d’aquest espai i publicitarem com cal la seva exposició.

Després del recital de lectures compartides en veu alta es va passar alVermut, amb una sorpresa molt especial per cortesia de l’Espai Social de Fabricació de l’Hospitalet: uns originals punts de llibre dissenyats i fabricats en tecnologia 3D.

Un any més, tothom s’enduu el seu llibre gràcies a l’espai Punt d’Intercanvi de LLibres de l’entitat, obert permanentment al vestíbul del JIS.

Salut i llarga vida a la Diada de Sant Jordi!

Anuncis